NESWANGY

سجل عضوية او سجل الدخول للتصفح من دون إعلانات

تجربة ثقافة نسوانحي في المطبخ (خاص بمسابقة نسوانحي عرب أيدول)

M A H M 0 U D

نسوانجى الاصلى
طاقم الإدارة
كبير مشرفين
مشرف
الكاتب المفضل
نسوانجى مثقف
نسوانجي متفاعل
نسوانجي متميز
دكتور نسوانجي
أستاذ نسوانجي
عضو
ناشر قصص
نسوانجي قديم
ناشر صور
ناشر مجلة
إنضم
3 نوفمبر 2023
المشاركات
21,405
مستوى التفاعل
18,178
نقاط
924
الجنس
ذكر
الدولة
مصر
توجه جنسي
أنجذب للإناث
20231220-091315-1


والعشرة دول الكلام على موت
Photo-Room-edit-452236101136722
ورقه وقلم واكتبي معايا يا ست الكل
مقادير العجينة
  • كيلو دقيق يفضل الدقيق المخصص للبيتزا او متعدد الاستخدامات لكن لو مكنش فيه الا دقيق معين تاني مش مشكلة اني
  • ٦٠٠ مل من الماء بس خليكي ناصحه وواحده واحده في المايه عشان الدقيق عن دقيق بيختلف في شربه للميه
  • معلقه ونص كبيره من الملح
  • معلقه صغيرة خميرة وطبعا معلقه زيها سكر عشان نختبر الخميرة
  • معلقتين زيت زيتون اختياري
العجن والتخمير
  • هنعجن الجبنه كويس اوي لو بأيدينا نعجن ربع ساعةلو عجانه ١٠ دقايق او اقل
  • طيب هنسيب العجينة تخمر بقى لمدة ساعة
  • دا التحمير الأول ليها
  • بعد ساعه بنجيب العجينه دي وبنقسمها ٨ قطع ونسيبها تخمر ليله في مكان بارد لو مش موجود نسيبها في التلاجه عادي
  • لو دخلت التلاجه لما نيجي نعملها نطلعها تبرد شويه تقريبا ساعتين او تلاته قبل متدخل الفرن
  • طيب هو لو انا حابب اكل في نفس اليوم عادي في التخمير التاني نسيبها ساعه على الاقل

اما بقى بالنسبه للي فوق صوص او غيره
انا هعملكم النهارده المارجريتا


**الصوص اللي فوق
  • زيت زيتون
  • نوم
  • طماطم
  • ملح
  • فلفل اسود
  • ريحان أخضر
**جبنه مودزريلا
**ريحان أخضر


بعد ما اطلع العجينه بفرده بايدي بالراحه
على ورق زبده بنرش شويه سميد
بنحط العجينة فوقها
وبنفرد بالراحه بنخلي الأطراف اتخن شويه

بندهن الصوص بعد كدا
بعدها الريحان الأخضر

بعدها الجبنه



ملحوظة مهمة يا ولية منك ليها
الفرن يتفتح بدري شويه عشان يبقى سخن 🔥

مدة الخبز من ٣ دقايق ل ٥ دقايق



بونابيتي
 
  • عجبني
  • حبيته
التفاعلات: T i to, BuShRa, محمد ايزل و 9 آخرين
20231220-091315-1


والعشرة دول الكلام على موت
Photo-Room-edit-452236101136722
ورقه وقلم واكتبي معايا يا ست الكل
مقادير العجينة
  • كيلو دقيق يفضل الدقيق المخصص للبيتزا او متعدد الاستخدامات لكن لو مكنش فيه الا دقيق معين تاني مش مشكلة اني
  • ٦٠٠ مل من الماء بس خليكي ناصحه وواحده واحده في المايه عشان الدقيق عن دقيق بيختلف في شربه للميه
  • معلقه ونص كبيره من الملح
  • معلقه صغيرة خميرة وطبعا معلقه زيها سكر عشان نختبر الخميرة
  • معلقتين زيت زيتون اختياري
هنعجن الجبنه كويس اوي لو بأيدينا نعجن ربع ساعة
لو عجانه ١٠ دقايق او اقل
طيب هنسيب العجينة تخمر بقى لمدة ساعة
دا التحمير الأول ليها

بعد ساعه بنجيب العجينه دي وبنفسمها ٨ قطع ونسيبها تخمر ليله في مكان بارد لو مش موجود نسيبها في التلاجه عادي

لو دخلت التلاجه لما نيجي نعملها نطلعها تبرد شويه تقريبا ساعتين او تلاته قبل متدخل الفرن

اما بقى بالنسبه للي فوق صوص او غيره
انا هعملكم النهارده المارجريتا


**الصوص اللي فوق
  • زيت زيتون
  • نوم
  • طماطم
  • ملح
  • فلفل اسود
  • ريحان أخضر
**جبنه مودزريلا
**ريحان أخضر


ملحوظة مهمة يا ولية منك ليها
الفرن يتفتح بدري شويه عشان يبقى سخن 🔥
انت بقيت شيف 🤔
 
  • بيضحكني
التفاعلات: Ms Roony
اهو ده الي خدناه منك وصفات بس مفيش اكل😂
 
  • بيضحكني
التفاعلات: M A H M 0 U D
  • بيضحكني
التفاعلات: Vampire Dark و M A H M 0 U D
20231220-091315-1


والعشرة دول الكلام على موت
Photo-Room-edit-452236101136722
ورقه وقلم واكتبي معايا يا ست الكل
مقادير العجينة
  • كيلو دقيق يفضل الدقيق المخصص للبيتزا او متعدد الاستخدامات لكن لو مكنش فيه الا دقيق معين تاني مش مشكلة اني
  • ٦٠٠ مل من الماء بس خليكي ناصحه وواحده واحده في المايه عشان الدقيق عن دقيق بيختلف في شربه للميه
  • معلقه ونص كبيره من الملح
  • معلقه صغيرة خميرة وطبعا معلقه زيها سكر عشان نختبر الخميرة
  • معلقتين زيت زيتون اختياري
العجن والتخمير
  • هنعجن الجبنه كويس اوي لو بأيدينا نعجن ربع ساعةلو عجانه ١٠ دقايق او اقل
  • طيب هنسيب العجينة تخمر بقى لمدة ساعة
  • دا التحمير الأول ليها
  • بعد ساعه بنجيب العجينه دي وبنقسمها ٨ قطع ونسيبها تخمر ليله في مكان بارد لو مش موجود نسيبها في التلاجه عادي
  • لو دخلت التلاجه لما نيجي نعملها نطلعها تبرد شويه تقريبا ساعتين او تلاته قبل متدخل الفرن
  • طيب هو لو انا حابب اكل في نفس اليوم عادي في التخمير التاني نسيبها ساعه على الاقل

اما بقى بالنسبه للي فوق صوص او غيره
انا هعملكم النهارده المارجريتا


**الصوص اللي فوق
  • زيت زيتون
  • نوم
  • طماطم
  • ملح
  • فلفل اسود
  • ريحان أخضر
**جبنه مودزريلا
**ريحان أخضر


بعد ما اطلع العجينه بفرده بايدي بالراحه
على ورق زبده بنرش شويه سميد
بنحط العجينة فوقها
وبنفرد بالراحه بنخلي الأطراف اتخن شويه

بندهن الصوص بعد كدا
بعدها الريحان الأخضر

بعدها الجبنه



ملحوظة مهمة يا ولية منك ليها
الفرن يتفتح بدري شويه عشان يبقى سخن 🔥

مدة الخبز من ٣ دقايق ل ٥ دقايق



بونابيتي
صديقي القديم .. تسلم ايدك الغربة بتفيد فعلا
 
  • حبيته
التفاعلات: M A H M 0 U D
حلو ده اوي جديد بصراحه يا شيف استمر بقا عايزه طريقة الكوارع لو سمحت 😂
المره الجايه حاضر 🙂😂
 
جميله جدا وجديدة
 
  • حبيته
التفاعلات: M A H M 0 U D
لاء انا بهزر مع العضوه ronron
مجرد هزار وهي فاهمة
اسف حضرتك
انا معرفش هي تتقبل الهزار او لا بس هنا الموضوع يخضع لقانون المسابقه
اعزرني على التدخل
 
انا معرفش هي تتقبل الهزار او لا بس هنا الموضوع يخضع لقانون المسابقه
اعزرني على التدخل
تمام حصل خير
وبالتوفيق للجميع
 
  • أتفق
التفاعلات: M A H M 0 U D
  • عجبني
التفاعلات: Eden 123
نسوانجي كام أول موقع عربي يتيح لايف كام مع شراميط من أنحاء الوطن العربي
  • حبيته
التفاعلات: M A H M 0 U D
  • حبيته
التفاعلات: Vampire Dark
  • حبيته
التفاعلات: M A H M 0 U D
  • بيضحكني
التفاعلات: J U B A
المطبخ عشقي التاني 🙏😂
يا عم.... ك س م معرفتك بجد...بقولك ايه ف الخباثة كدا.... طريقة عمل البيتزا.... قولها ف السريع كدا. 😂😂😂
 
يا عم.... ك س م معرفتك بجد...بقولك ايه ف الخباثة كدا.... طريقة عمل البيتزا.... قولها ف السريع كدا. 😂😂😂
ما قالها فوق ياضنايا 😂
 
  • بيضحكني
التفاعلات: M A H M 0 U D و CESAR

المواضيع المشابهة

عودة
أعلى أسفل
0%