NESWANGY

سجل عضوية او سجل الدخول للتصفح من دون إعلانات

تجربة ثقافة نسوانحي في المطبخ (خاص بمسابقة نسوانحي عرب أيدول)

  • بيضحكني
التفاعلات: إبراهيم سالم
  • بيضحكني
التفاعلات: J U B A
ده طلع بجد أنا فكراك بتهزر 😂😂
 
  • بيضحكني
التفاعلات: J U B A و CESAR
20231220-091315-1


والعشرة دول الكلام على موت
Photo-Room-edit-452236101136722
ورقه وقلم واكتبي معايا يا ست الكل
مقادير العجينة
  • كيلو دقيق يفضل الدقيق المخصص للبيتزا او متعدد الاستخدامات لكن لو مكنش فيه الا دقيق معين تاني مش مشكلة اني
  • ٦٠٠ مل من الماء بس خليكي ناصحه وواحده واحده في المايه عشان الدقيق عن دقيق بيختلف في شربه للميه
  • معلقه ونص كبيره من الملح
  • معلقه صغيرة خميرة وطبعا معلقه زيها سكر عشان نختبر الخميرة
  • معلقتين زيت زيتون اختياري
العجن والتخمير
  • هنعجن الجبنه كويس اوي لو بأيدينا نعجن ربع ساعةلو عجانه ١٠ دقايق او اقل
  • طيب هنسيب العجينة تخمر بقى لمدة ساعة
  • دا التحمير الأول ليها
  • بعد ساعه بنجيب العجينه دي وبنقسمها ٨ قطع ونسيبها تخمر ليله في مكان بارد لو مش موجود نسيبها في التلاجه عادي
  • لو دخلت التلاجه لما نيجي نعملها نطلعها تبرد شويه تقريبا ساعتين او تلاته قبل متدخل الفرن
  • طيب هو لو انا حابب اكل في نفس اليوم عادي في التخمير التاني نسيبها ساعه على الاقل

اما بقى بالنسبه للي فوق صوص او غيره
انا هعملكم النهارده المارجريتا


**الصوص اللي فوق
  • زيت زيتون
  • نوم
  • طماطم
  • ملح
  • فلفل اسود
  • ريحان أخضر
**جبنه مودزريلا
**ريحان أخضر


بعد ما اطلع العجينه بفرده بايدي بالراحه
على ورق زبده بنرش شويه سميد
بنحط العجينة فوقها
وبنفرد بالراحه بنخلي الأطراف اتخن شويه

بندهن الصوص بعد كدا
بعدها الريحان الأخضر

بعدها الجبنه



ملحوظة مهمة يا ولية منك ليها
الفرن يتفتح بدري شويه عشان يبقى سخن 🔥

مدة الخبز من ٣ دقايق ل ٥ دقايق



بونابيتي
موضوع مهم وحصري بالتوفيق 🌹
 
  • حبيته
التفاعلات: M A H M 0 U D
  • حبيته
التفاعلات: 𝔱𝓗ⓔ β𝐋𝓪℃Ҝ Ã𝓓𝔞Mˢ
والعشرة دول الكلام علي موت 👌🏻❣️
🥰تسلم ايدك يصاحبي
 
  • حبيته
التفاعلات: M A H M 0 U D
والعشرة دول الكلام علي موت 👌🏻❣️
🥰تسلم ايدك يصاحبي
 
نسوانجي كام أول موقع عربي يتيح لايف كام مع شراميط من أنحاء الوطن العربي
  • حبيته
التفاعلات: LADY MONA
20231220-091315-1


والعشرة دول الكلام على موت
Photo-Room-edit-452236101136722
ورقه وقلم واكتبي معايا يا ست الكل
مقادير العجينة
  • كيلو دقيق يفضل الدقيق المخصص للبيتزا او متعدد الاستخدامات لكن لو مكنش فيه الا دقيق معين تاني مش مشكلة اني
  • ٦٠٠ مل من الماء بس خليكي ناصحه وواحده واحده في المايه عشان الدقيق عن دقيق بيختلف في شربه للميه
  • معلقه ونص كبيره من الملح
  • معلقه صغيرة خميرة وطبعا معلقه زيها سكر عشان نختبر الخميرة
  • معلقتين زيت زيتون اختياري
العجن والتخمير
  • هنعجن الجبنه كويس اوي لو بأيدينا نعجن ربع ساعةلو عجانه ١٠ دقايق او اقل
  • طيب هنسيب العجينة تخمر بقى لمدة ساعة
  • دا التحمير الأول ليها
  • بعد ساعه بنجيب العجينه دي وبنقسمها ٨ قطع ونسيبها تخمر ليله في مكان بارد لو مش موجود نسيبها في التلاجه عادي
  • لو دخلت التلاجه لما نيجي نعملها نطلعها تبرد شويه تقريبا ساعتين او تلاته قبل متدخل الفرن
  • طيب هو لو انا حابب اكل في نفس اليوم عادي في التخمير التاني نسيبها ساعه على الاقل

اما بقى بالنسبه للي فوق صوص او غيره
انا هعملكم النهارده المارجريتا


**الصوص اللي فوق
  • زيت زيتون
  • نوم
  • طماطم
  • ملح
  • فلفل اسود
  • ريحان أخضر
**جبنه مودزريلا
**ريحان أخضر


بعد ما اطلع العجينه بفرده بايدي بالراحه
على ورق زبده بنرش شويه سميد
بنحط العجينة فوقها
وبنفرد بالراحه بنخلي الأطراف اتخن شويه

بندهن الصوص بعد كدا
بعدها الريحان الأخضر

بعدها الجبنه



ملحوظة مهمة يا ولية منك ليها
الفرن يتفتح بدري شويه عشان يبقى سخن 🔥

مدة الخبز من ٣ دقايق ل ٥ دقايق



بونابيتي
جااااامد ياااااض و**** 😂

عاوزين طريقه جديده للبسله بقا😂😂
 
  • بيضحكني
التفاعلات: M A H M 0 U D
جااااامد ياااااض و**** 😂

عاوزين طريقه جديده للبسله بقا😂😂
الحاجه الوحيده اللي مش هعملها

المره الجايه ممكن المحشي 😂😂
 
  • بيضحكني
التفاعلات: BABA YAGA
  • حبيته
التفاعلات: M A H M 0 U D
20231220-091315-1


والعشرة دول الكلام على موت
Photo-Room-edit-452236101136722
ورقه وقلم واكتبي معايا يا ست الكل
مقادير العجينة
  • كيلو دقيق يفضل الدقيق المخصص للبيتزا او متعدد الاستخدامات لكن لو مكنش فيه الا دقيق معين تاني مش مشكلة اني
  • ٦٠٠ مل من الماء بس خليكي ناصحه وواحده واحده في المايه عشان الدقيق عن دقيق بيختلف في شربه للميه
  • معلقه ونص كبيره من الملح
  • معلقه صغيرة خميرة وطبعا معلقه زيها سكر عشان نختبر الخميرة
  • معلقتين زيت زيتون اختياري
العجن والتخمير
  • هنعجن الجبنه كويس اوي لو بأيدينا نعجن ربع ساعةلو عجانه ١٠ دقايق او اقل
  • طيب هنسيب العجينة تخمر بقى لمدة ساعة
  • دا التحمير الأول ليها
  • بعد ساعه بنجيب العجينه دي وبنقسمها ٨ قطع ونسيبها تخمر ليله في مكان بارد لو مش موجود نسيبها في التلاجه عادي
  • لو دخلت التلاجه لما نيجي نعملها نطلعها تبرد شويه تقريبا ساعتين او تلاته قبل متدخل الفرن
  • طيب هو لو انا حابب اكل في نفس اليوم عادي في التخمير التاني نسيبها ساعه على الاقل

اما بقى بالنسبه للي فوق صوص او غيره
انا هعملكم النهارده المارجريتا


**الصوص اللي فوق
  • زيت زيتون
  • نوم
  • طماطم
  • ملح
  • فلفل اسود
  • ريحان أخضر
**جبنه مودزريلا
**ريحان أخضر


بعد ما اطلع العجينه بفرده بايدي بالراحه
على ورق زبده بنرش شويه سميد
بنحط العجينة فوقها
وبنفرد بالراحه بنخلي الأطراف اتخن شويه

بندهن الصوص بعد كدا
بعدها الريحان الأخضر

بعدها الجبنه



ملحوظة مهمة يا ولية منك ليها
الفرن يتفتح بدري شويه عشان يبقى سخن 🔥

مدة الخبز من ٣ دقايق ل ٥ دقايق



بونابيتي
تسلم ايديك يا شيف🥰🥰
رقم الدليفري لوسمحت 🙏😂😂😂😂


ببالنجاح والتوفيق في المسابقه 🌹
 
  • حبيته
التفاعلات: M A H M 0 U D
20231220-091315-1


والعشرة دول الكلام على موت
Photo-Room-edit-452236101136722
ورقه وقلم واكتبي معايا يا ست الكل
مقادير العجينة
  • كيلو دقيق يفضل الدقيق المخصص للبيتزا او متعدد الاستخدامات لكن لو مكنش فيه الا دقيق معين تاني مش مشكلة اني
  • ٦٠٠ مل من الماء بس خليكي ناصحه وواحده واحده في المايه عشان الدقيق عن دقيق بيختلف في شربه للميه
  • معلقه ونص كبيره من الملح
  • معلقه صغيرة خميرة وطبعا معلقه زيها سكر عشان نختبر الخميرة
  • معلقتين زيت زيتون اختياري
العجن والتخمير
  • هنعجن الجبنه كويس اوي لو بأيدينا نعجن ربع ساعةلو عجانه ١٠ دقايق او اقل
  • طيب هنسيب العجينة تخمر بقى لمدة ساعة
  • دا التحمير الأول ليها
  • بعد ساعه بنجيب العجينه دي وبنقسمها ٨ قطع ونسيبها تخمر ليله في مكان بارد لو مش موجود نسيبها في التلاجه عادي
  • لو دخلت التلاجه لما نيجي نعملها نطلعها تبرد شويه تقريبا ساعتين او تلاته قبل متدخل الفرن
  • طيب هو لو انا حابب اكل في نفس اليوم عادي في التخمير التاني نسيبها ساعه على الاقل

اما بقى بالنسبه للي فوق صوص او غيره
انا هعملكم النهارده المارجريتا


**الصوص اللي فوق
  • زيت زيتون
  • نوم
  • طماطم
  • ملح
  • فلفل اسود
  • ريحان أخضر
**جبنه مودزريلا
**ريحان أخضر


بعد ما اطلع العجينه بفرده بايدي بالراحه
على ورق زبده بنرش شويه سميد
بنحط العجينة فوقها
وبنفرد بالراحه بنخلي الأطراف اتخن شويه

بندهن الصوص بعد كدا
بعدها الريحان الأخضر

بعدها الجبنه



ملحوظة مهمة يا ولية منك ليها
الفرن يتفتح بدري شويه عشان يبقى سخن 🔥

مدة الخبز من ٣ دقايق ل ٥ دقايق



بونابيتي
هوا الكلام ده بجد 😂😂
 

المواضيع المشابهة

عودة
أعلى أسفل
0%