شوف ياصاحبي البن الاسبريسو انواع انضف واحسن نواع اسمه لڤاذا و واحد تاني اسمه إيلي دول انضف نوعين ونسبة المراره مش عاليه فيهم وممكن المكان اللي انت شربت فيه مش بيعرف يعملها علشان هو ممكن يكون حرق البن وهو بيستخلص الشوت بتاعك وممكن المكنه نفسها فيها مشكله وممكن تكون انت اصلا ماحبتش طعمها وممكن تشرب لاتيه عباره عن شوت اسبريسو سنجل زي اللي في الصوره بس بيبقي في فنجال كبير وبيكمل باقي الفنجال حليب مع فوم حليب علي الوش وكدا تبقي تفاديت المراره وكسبت نسبة الكافيين العاليه اللي في الاسبريسو وصباح الفل بالف هنا