النهاردة مش هنتكلم عن العربيات لا هنتكلم عن الطحينة ايوا الطحينة
مينفعش تبقي راجل ومتعرفش تعمل طحينةنخش في الطريقة يقلب اخوك
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
ملاحظة: This feature may not be available in some browsers.
سجل عضوية او سجل الدخول للتصفح من دون إعلانات
انت بتحط فلفل في الطحينة💀النهاردة مش هنتكلم عن العربيات لا هنتكلم عن الطحينة ايوا الطحينة
مينفعش تبقي راجل ومتعرفش تعمل طحينة
نخش في الطريقة يقلب اخوك
اول حاجة هنجيب الطحينة تحط علي قد الطبق بتاعك شوية طحينة خام وبعدها تنزل بماية من الحنفية شوية شوية تخففها يعني لحد ما تتخف معاك وبعدها حط ملح وفلفل وشطة وتوم بودر وتقلب حبه حبه لحد ما تلاقي الطحينة اتمزجت معاك وبقت تمام وبالف هنا عليك يا رايق
ونسى الليمون وحط مياومن الحنفية المفروض تبقى ميا دافية او سخنةةانت بتحط فلفل في الطحينة💀
انا مبعرفش اطبخ بس الحاجة الوحيدة الي بعملها الطحينة😂ونسى الليمون وحط مياومن الحنفية المفروض تبقى ميا دافية او سخنةة
الي اتغرب وعك واضطر يطفح الي عمله وهو حاطت لامؤاخذة في بوقه حيعرف قيمة امه او مراتهودى نتيجة لما راجل يحب يفتكس ويدخل المطبخ
استاذ الفريد
كلامك مجرد كلام نظرى مالوش علاقه بالواقع
الميه لازم تكون دافيه مش من الحنفيه
وتنزل الميه نقطه نقطه علشان تراقب القوام ومتسحش منك وبعد كدا كل مكون من الى انت قولتو دا مبيتحطش اعتباطا كدا
كل حاجه بتتحط بمقدار حسب الطعم المطلوب
ودى حاجه عمرك ماهتظبتها الا اذا كنت متمرس فى شغل المطبخ
دي طريقةالنهاردة مش هنتكلم عن العربيات لا هنتكلم عن الطحينة ايوا الطحينة
مينفعش تبقي راجل ومتعرفش تعمل طحينة
نخش في الطريقة يقلب اخوك
اول حاجة هنجيب الطحينة تحط علي قد الطبق بتاعك شوية طحينة خام وبعدها تنزل بماية من الحنفية شوية شوية تخففها يعني لحد ما تتخف معاك وبعدها حط ملح وفلفل وشطة وتوم بودر وتقلب حبه حبه لحد ما تلاقي الطحينة اتمزجت معاك وبقت تمام وبالف هنا عليك يا رايق
اي يجدعان احنا طلعنا كلنا شيفات وانا معرفشدي طريقة
لكن في طريقة تانية تجيبي شوية طحينة وتضعي عليهم شوية خل قليل وتقلبين فيهم لغاية ما القوام يكوت تقيل جداا. وبعد كدا تحطي ماء دافي بالتدريج لغاية ما توصلي القوام المطلوب وبعد كدا تحطي التوابل اللي انتي قولتي عليها
وفي طريقة تاني طحينة مع زبادي
و هنيئا مريئا
طيب المية اللي في الحنيفة عندي بتنزل سخنةودى نتيجة لما راجل يحب يفتكس ويدخل المطبخ
استاذ الفريد
كلامك مجرد كلام نظرى مالوش علاقه بالواقع
الميه لازم تكون دافيه مش من الحنفيه
وتنزل الميه نقطه نقطه علشان تراقب القوام ومتسحش منك وبعد كدا كل مكون من الى انت قولتو دا مبيتحطش اعتباطا كدا
كل حاجه بتتحط بمقدار حسب الطعم المطلوب
ودى حاجه عمرك ماهتظبتها الا اذا كنت متمرس فى شغل المطبخ
علشان السبايسيانت بتحط فلفل في الطحينة💀
😂😂😂انا مبعرفش اطبخ بس الحاجة الوحيدة الي بعملها الطحينة😂
ايوا معرفش كل واحد بيحط حاجات غريبةكل واحد وليه مزاج انا شوفت واحد بيقول حط توم مفروم وزبادي وحاجات كتير كدا 😂
حصل 😂في علم الغيب بقا 😂
انا انا انا مش اناكل واحد وليه مزاج انا شوفت واحد بيقول حط توم مفروم وزبادي وحاجات كتير كدا 😂
لا يابا انا هرجع للعربيات احسنانا انا انا مش انا
طيب بس جربيها هتبقي تحفة
وهقولكم علي طريقة سلطة الباباغنوج دي بقا العشق اللي بجد
ياواد ياخايب العربيات كلها شحملا يابا انا هرجع للعربيات احسن
لا يعم هسيبك ليك الطبخ وانا هفتح ورشة تصليح عربيات المنتدي ببلاش ياخياواد ياخايب العربيات كلها شحم
الطبخ حلو
ولا رخامة المطبخ بقي احلي واحلي 🤣🤣🤭
رااااشق معاك 🤣🤣🤣لا يعم هسيبك ليك الطبخ وانا هفتح ورشة تصليح عربيات المنتدي ببلاش ياخ
😂😂😂هتصلح عربيتك ببلاشرااااشق معاك 🤣🤣🤣
لا ياعم بعد الشر انا تكاتك😂😂😂هتصلح عربيتك ببلاش
احب اقولكالنهاردة مش هنتكلم عن العربيات لا هنتكلم عن الطحينة ايوا الطحينة
مينفعش تبقي راجل ومتعرفش تعمل طحينة
نخش في الطريقة يقلب اخوك
اول حاجة هنجيب الطحينة تحط علي قد الطبق بتاعك شوية طحينة خام وبعدها تنزل بماية من الحنفية شوية شوية تخففها يعني لحد ما تتخف معاك وبعدها حط ملح وفلفل وشطة وتوم بودر وتقلب حبه حبه لحد ما تلاقي الطحينة اتمزجت معاك وبقت تمام وبالف هنا عليك يا رايق