NESWANGY

سجل عضوية او سجل الدخول للتصفح من دون إعلانات

النهاردة مش هنتكلم عن العربيات لا هنتكلم عن الطحينة ايوا الطحينة​

مينفعش تبقي راجل ومتعرفش تعمل طحينة
نخش في الطريقة يقلب اخوك

اول حاجة هنجيب الطحينة تحط علي قد الطبق بتاعك شوية طحينة خام وبعدها تنزل بماية من الحنفية شوية شوية تخففها يعني لحد ما تتخف معاك وبعدها حط ملح وفلفل وشطة وتوم بودر وتقلب حبه حبه لحد ما تلاقي الطحينة اتمزجت معاك وبقت تمام وبالف هنا عليك يا رايق

 
  • حبيته
  • عجبني
التفاعلات: Hamona و AHMED 511

النهاردة مش هنتكلم عن العربيات لا هنتكلم عن الطحينة ايوا الطحينة​

مينفعش تبقي راجل ومتعرفش تعمل طحينة
نخش في الطريقة يقلب اخوك

اول حاجة هنجيب الطحينة تحط علي قد الطبق بتاعك شوية طحينة خام وبعدها تنزل بماية من الحنفية شوية شوية تخففها يعني لحد ما تتخف معاك وبعدها حط ملح وفلفل وشطة وتوم بودر وتقلب حبه حبه لحد ما تلاقي الطحينة اتمزجت معاك وبقت تمام وبالف هنا عليك يا رايق

انت بتحط فلفل في الطحينة💀
 
  • عجبني
التفاعلات: AlFã7d
انت بتحط فلفل في الطحينة💀
ونسى الليمون وحط مياومن الحنفية المفروض تبقى ميا دافية او سخنةة
 
  • عجبني
التفاعلات: AlFã7d
نسوانجي كام أول موقع عربي يتيح لايف كام مع شراميط من أنحاء الوطن العربي
ونسى الليمون وحط مياومن الحنفية المفروض تبقى ميا دافية او سخنةة
انا مبعرفش اطبخ بس الحاجة الوحيدة الي بعملها الطحينة😂
 
  • عجبني
التفاعلات: AlFã7d
ودى نتيجة لما راجل يحب يفتكس ويدخل المطبخ
استاذ الفريد
كلامك مجرد كلام نظرى مالوش علاقه بالواقع
الميه لازم تكون دافيه مش من الحنفيه
وتنزل الميه نقطه نقطه علشان تراقب القوام ومتسحش منك وبعد كدا كل مكون من الى انت قولتو دا مبيتحطش اعتباطا كدا
كل حاجه بتتحط بمقدار حسب الطعم المطلوب
ودى حاجه عمرك ماهتظبتها الا اذا كنت متمرس فى شغل المطبخ
 
  • أتفق
  • عجبني
التفاعلات: AlFã7d و drsniper666
ودى نتيجة لما راجل يحب يفتكس ويدخل المطبخ
استاذ الفريد
كلامك مجرد كلام نظرى مالوش علاقه بالواقع
الميه لازم تكون دافيه مش من الحنفيه
وتنزل الميه نقطه نقطه علشان تراقب القوام ومتسحش منك وبعد كدا كل مكون من الى انت قولتو دا مبيتحطش اعتباطا كدا
كل حاجه بتتحط بمقدار حسب الطعم المطلوب
ودى حاجه عمرك ماهتظبتها الا اذا كنت متمرس فى شغل المطبخ
الي اتغرب وعك واضطر يطفح الي عمله وهو حاطت لامؤاخذة في بوقه حيعرف قيمة امه او مراته
 
  • عجبني
التفاعلات: AlFã7d

النهاردة مش هنتكلم عن العربيات لا هنتكلم عن الطحينة ايوا الطحينة​

مينفعش تبقي راجل ومتعرفش تعمل طحينة
نخش في الطريقة يقلب اخوك

اول حاجة هنجيب الطحينة تحط علي قد الطبق بتاعك شوية طحينة خام وبعدها تنزل بماية من الحنفية شوية شوية تخففها يعني لحد ما تتخف معاك وبعدها حط ملح وفلفل وشطة وتوم بودر وتقلب حبه حبه لحد ما تلاقي الطحينة اتمزجت معاك وبقت تمام وبالف هنا عليك يا رايق

دي طريقة
لكن في طريقة تانية تجيبي شوية طحينة وتضعي عليهم شوية خل قليل وتقلبين فيهم لغاية ما القوام يكوت تقيل جداا. وبعد كدا تحطي ماء دافي بالتدريج لغاية ما توصلي القوام المطلوب وبعد كدا تحطي التوابل اللي انتي قولتي عليها
وفي طريقة تاني طحينة مع زبادي
و هنيئا مريئا
 
  • عجبني
التفاعلات: AlFã7d
دي طريقة
لكن في طريقة تانية تجيبي شوية طحينة وتضعي عليهم شوية خل قليل وتقلبين فيهم لغاية ما القوام يكوت تقيل جداا. وبعد كدا تحطي ماء دافي بالتدريج لغاية ما توصلي القوام المطلوب وبعد كدا تحطي التوابل اللي انتي قولتي عليها
وفي طريقة تاني طحينة مع زبادي
و هنيئا مريئا
اي يجدعان احنا طلعنا كلنا شيفات وانا معرفش
 
ودى نتيجة لما راجل يحب يفتكس ويدخل المطبخ
استاذ الفريد
كلامك مجرد كلام نظرى مالوش علاقه بالواقع
الميه لازم تكون دافيه مش من الحنفيه
وتنزل الميه نقطه نقطه علشان تراقب القوام ومتسحش منك وبعد كدا كل مكون من الى انت قولتو دا مبيتحطش اعتباطا كدا
كل حاجه بتتحط بمقدار حسب الطعم المطلوب
ودى حاجه عمرك ماهتظبتها الا اذا كنت متمرس فى شغل المطبخ
طيب المية اللي في الحنيفة عندي بتنزل سخنة
 
  • يالهوي هي وصلت لكده
التفاعلات: Coraline
  • بيضحكني
التفاعلات: Coraline
كل واحد وليه مزاج انا شوفت واحد بيقول حط توم مفروم وزبادي وحاجات كتير كدا 😂
ايوا معرفش كل واحد بيحط حاجات غريبة
 
كل واحد وليه مزاج انا شوفت واحد بيقول حط توم مفروم وزبادي وحاجات كتير كدا 😂
انا انا انا مش انا
طيب بس جربيها هتبقي تحفة
وهقولكم علي طريقة سلطة الباباغنوج دي بقا العشق اللي بجد
 
  • بيضحكني
التفاعلات: AlFã7d
انا انا انا مش انا
طيب بس جربيها هتبقي تحفة
وهقولكم علي طريقة سلطة الباباغنوج دي بقا العشق اللي بجد
لا يابا انا هرجع للعربيات احسن
 
  • بيضحكني
التفاعلات: AHMED 511
لا يابا انا هرجع للعربيات احسن
ياواد ياخايب العربيات كلها شحم
الطبخ حلو
ولا رخامة المطبخ بقي احلي واحلي 🤣🤣🤭
 
  • بيضحكني
التفاعلات: AlFã7d
ياواد ياخايب العربيات كلها شحم
الطبخ حلو
ولا رخامة المطبخ بقي احلي واحلي 🤣🤣🤭
لا يعم هسيبك ليك الطبخ وانا هفتح ورشة تصليح عربيات المنتدي ببلاش ياخ
 
  • بيضحكني
التفاعلات: AHMED 511
  • عجبني
التفاعلات: AlFã7d
  • بيضحكني
التفاعلات: AHMED 511
  • بيضحكني
التفاعلات: AlFã7d

النهاردة مش هنتكلم عن العربيات لا هنتكلم عن الطحينة ايوا الطحينة​

مينفعش تبقي راجل ومتعرفش تعمل طحينة
نخش في الطريقة يقلب اخوك

اول حاجة هنجيب الطحينة تحط علي قد الطبق بتاعك شوية طحينة خام وبعدها تنزل بماية من الحنفية شوية شوية تخففها يعني لحد ما تتخف معاك وبعدها حط ملح وفلفل وشطة وتوم بودر وتقلب حبه حبه لحد ما تلاقي الطحينة اتمزجت معاك وبقت تمام وبالف هنا عليك يا رايق

احب اقولك
كسم الفراغ القاتل
طحينة ايه يا عم انت
 
  • الموضوع ده يدعو للتفكير
التفاعلات: AlFã7d

المواضيع المشابهة

عودة
أعلى أسفل
0%